Vanzare spatii comerciale si industriale Slobozia
Vanzare garsoniere si apartamente Slobozia
Important: Informatiile cu privire la obiectivele propuse la vanzare si preturile de promovare sunt exclusiv proprietatea SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL. Copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice alta modalitate de exploatare a informatiilor de pe www.julian.ro se face doar cu acordul scris al SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL.Vânzare


Din moment ce ati ajuns aici este evident ca intentionati sa vindeti un imobil: apartament, casa sau teren si cautati informatii de specialitate, astfel încât sa încheiati o afacere cat mai profitabila pentru dumneavoastra. Pentru a realiza acest lucru sunt necesari câtiva pasi pe care putem sa-i parcurgem împreuna:
1.Stabilirea pretului.
Bineînteles ca dumneavoastra sunteti legat în primul rând afectiv de proprietatea pe care o detineti si din acest motiv sperati sa obtineti o suma cât mai mare la încheierea tranzactiei. Totusi situatia trebuie privita în mod realist. Apelând la serviciile agentiei noastre veti avea parte de consiliere gratuita în domeniul imobiliar si veti obtine o evaluare realista a pretului.
 
2.Publicitate
Oferta dumneavoastra trebuie facuta publica si veti fi cu atât mai avantajat cu cât sporiti caile si modalitatile de expunere publica. Noi promovam oferta dumneavoastra utilizând cele mai moderne forme de publicitate: Internet, publicatii locale si nationale, reviste de afaceri, etc. fara a va îngradi posibilitatea de a apela la serviciile altor firme.
 
3.Selectionarea ofertelor primite în ordinea importantei si negocierea.
Este bine pentru dumneavoastra sa luati în considerare toate ofertele ferme primite si sa fiti atent la modalitatile de plata oferite de fiecare cumparator. Negocierea pretului depinde în mare masura de acestea precum si de conditiile de eliberare ale imobilului pe care dumneavoastra le oferiti.
 
4.Întocmirea actelor de transcriere a imobilului, respectiv contractul de vânzare-cumparare
Înainte de a pune în vânzare imobilul este necesar sa va asigurati ca toate actele sunt în regula, exemplu: daca este intabulat si declarat la finante, succesiunea încheiata, impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna de la un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse în ordine.
 
Apelând la noi puteti evita situatii neplacute cum ar fi:
Transformarea imobilului dumneavoasta într-un pasaj pietonal pe unde sa treaca zeci de vizitatori mai mult sau mai putin interesati.
Risipa de timp si bani pentru: pregatirea documentatiei de vânzare, studierea pietei, gasirea potentialilor cumparatori.
Implicarea în tranzactii care ar putea avea urmari dintre cele mai neplacute.
Imposibilitatea finalizarii unei tranzactii odata începute.
Neplaceri ce decurg din evaluarea gresita a imobilului.
 
Cu noi vânzatorul are urmatoarele avantaje:
Evaluarea realista pretului.
Descrierea corecta a ofertei: suprafata, sectiune, finisaje.
Selectia cumparatorilor asa încât el va veni în contact doar cu cei solvabili care au intentii serioase si sunt direct interesati de oferta lui.
Securitatea tranzactiei prin studierea atenta a fiecareia dintre partile tranzactiei: vânzator si cumparator.
Obtinerea în timpul cel mai scurt a pretului optim si în conditii de siguranta.
Verificarea si actualizarea în timp util a documentatiei de vânzare.
Prezentarea de oferte prin variate canale de publicitate.
Acte în regim de urgenta.
 Servicii: Vanzare | Cumparare | Inchiriere | Credite | Consultanta Copyrigh©2007 GLOBAL INVEST CONSULTING
Oferte:
Apartamente | Imobile | Terenuri | Ferme | Spatii Comerciale | Spatii Industriale