Agentie imobiliara Slobozia
Chirie apartament Slobozia

Important: Informatiile cu privire la obiectivele propuse la vanzare si preturile de promovare sunt exclusiv proprietatea SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL. Copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice alta modalitate de exploatare a informatiilor de pe www.julian.ro se face doar cu acordul scris al SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL.Cumparare


1. CE TREBUIE SA STITI - ALEGEREA UNEI CASE IA TIMP.
Niciodata nu este bine sa va opriti asupra uneia înainte de a observa cel putin trei, patru saptamâni ce se întâmpla în general pe piata imobiliara, fara a va informa bine asupra preturilor si tendintelor cererii si ofertei. Este bine sa vorbiti cu mai multi proprietari si sa va sfatuiti cu un agent imobiliar pentru a putea analiza nivelul preturilor din acel moment. Numai atunci veti sti daca locuinta aleasa merita sau nu banii pe care-i cere proprietarul si va ajuta sa negociati, singur sau împreuna cu agentul imobiliar, un pret corect.
 
2. STITI UNDE SA CAUTATI?
Când v-ati hotarât sa cumparati o casa, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va informati foarte bine. Informatiile pot veni atât pe cale informala (prieteni, cunostinte, colegi de serviciu) cat si pe cale formala (anunturi imobiliare din ziare si publicatii sau direct de la agentiile imobiliare la care puteti apela pentru a va gasi o casa).
 
3.SELECTIONAREA OFERTELOR PRIMITE ÎN ORDINEA IMPORTANTEI SI NEGOCIEREA.
Este bine pentru dumneavoastra sa luati în considerare toate ofertele ferme primite si sa fiti atent la modalitatile de plata oferite de fiecare cumparator. Negocierea pretului depinde în mare masura de acestea precum si de conditiile de eliberare ale imobilului pe care dumneavoastra le oferiti.
 
3. AGENTIILE IMOBILIARE
Intr-o agentie imobiliara trebuie sa gasesti personal calificat, care sa-ti ofere siguranta si conditii optime la încheierea tranzactiei. La agentii apeleaza toti angajatii straini ai firmelor multinationale care vin în România; tot astfel procedeaza si multi oameni de afaceri care vor sa-si deschida puncte de lucru în alte tari, unde nu cunosc mediul imobiliar. Prin firme de consultanta imobiliara, companii multinationale cumpara sau închiriaza sedii de birouri sau locuinte pentru angajati.
 
4. STITI CE TREBUIE SA-I CERETI UNUI AGENT IMOBILIAR?
De ce este bine sa apelati la agenti imobiliari? Pentru ca zi de zi au de a face cu proprietari si oferte de case. Un agent imobiliar specialist iti va spune ce case sunt de vânzare, la ce preturi, ce anume trebuie sa verifici la o casa, îti da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, piete aflate în apropiere, despre documentatia care trebuie strânsa pentru actele de vânzare-cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vânda si multe alte lucruri de acest gen.
 
5. CUM ALEGETI AGENTUL IMOBILIAR?
În primul rând, agentul trebuie sa fie angajat al unei agentii imobiliare usor de identificat. Firma trebuie sa aiba un sediu fix, sa fie semnalizata(cu firma la intrare), un birou amenajat ca punct de lucru cu publicul, cu secretariat, dar si o sala de negocieri, în care se poate discuta în particular cu clientii amanuntele legate de plata, bani, confidentialitate.
 
 Servicii: Vanzare | Cumparare | Inchiriere | Credite | Consultanta Copyright ©2007 SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL
Oferte:
Apartamente | Imobile | Terenuri | Ferme | Spatii Comerciale | Spatii Industriale