Agentie imobiliara Slobozia
Credite pentru apartamente in Ialomita
Important: Informatiile cu privire la obiectivele propuse la vanzare si preturile de promovare sunt exclusiv proprietatea SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL. Copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice alta modalitate de exploatare a informatiilor de pe www.julian.ro se face doar cu acordul scris al SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL.Agentia imobiliara GLOBAL INVEST CONSULTING va ofera gratuit solutii de finantare deosebit de avantajoase pentru intentiile dumneavoastra. Parte a pachetului de servicii dedicat persoanelor fizice, componenta de finantare poate fi accesata, separat, fara costuri suplimentare.

De ce suntem in masura sa oferim aceasta componenta gratuit si fara costuri "ascunse" pentru dumneavoastra? Datorita unor parteneriate cu bancile care astfel castiga prin faptul ca nu trebuie sa plateasca propriul personal pentru procesarea aplicatiilor de credite. Institutiile bancare isi reduc astfel costurile, iar o parte din suma care o castiga prin faptul ca nu se mai platesc salarii, utilitati, tehnica de calcul este directionata catre partenerii care aduc clienti. Dumneavoastra beneficiati de conditiile standard ale bancii, marele avantaj constand in reducerea timpului in care se alcatuieste dosarul de credit si a timpului de asteptare pentru aprobarea acestuia intrucat noi, ca partener, avem o relatie contractuala cu banca si suntem interesati sa obtinem beneficii pentru clientul nostru in cel mai scurt timp.

CREDITUL ÎN 3 PASI:


Terenuri si imobile in Ialomita

1. Ne contactati pentru a stabili o întâlnire în vederea prezentarii ofertelor existente, în concordanta cu solicitarile si posibilitatile dumneavoastra. În mai putin de 30 minute veti fi la curent cu o oferta diversificata si veti afla în mod concret toate costurile finantarii la institutiile bancare pe care firma noastra le reprezinta. Clientului i se vor oferi detaliile finantarii, precum si mai multe modele de simulare a platii diferitelor tipuri de credite. Dupa ce va veti decide asupra unei institutii bancare si asupra unui produs, va vom pune la dispozitie toate documentele care trebuie completate în vederea obtinerii creditului.

Apartamente camere Slobozia

2. Noi ne ocupam de toate demersurile pentru obtinerea aprobarii creditului. Evitati astfel deplasarile la banca, precum si alte dificultati birocratice cauzate de neîntelegerea unor cerinte din documentatie. Veti fi permanent tinuti la curent cu evolutia procesului de acordare a creditului. Prin acordurile pe care le avem cu partenerii, firma noastra se angajeaza sa va reprezinte interesele astfel încât solicitarea dumneavoastra de credit sa fie tratata cu prioritate de catre banca si solutionata în regim de urgenta.

Agentii imobiliare Slobozia 3. Dupa aprobarea creditului veti fi anuntat sa va prezentati la banca pentru a intra în posesia banilor dumneavoastra. Sumele vor fi virate într-un cont personal, iar clientul va dispune de acestia în ce mod doreste, fiind disponibila atât retragerea în diferite monede, cât si virarea în alte conturi. Firma noastra actioneaza ca intermediar doar pentru întocmirea documentatiei si urgentarea procesului de acordare a creditului. Serviciile sunt în totalitate gratuite pentru client, nu se pretind nici un fel de taxe sau comision.Servicii: Vanzare | Cumparare | Inchiriere | Credite | Consultanta Copyright ©2007 SC GLOBAL INVEST CONSULTING SRL
Oferte:
Apartamente | Imobile | Terenuri | Ferme | Spatii Comerciale | Spatii Industriale